Beste kansen op de Roulette cilinder

Wanneer je plaatsneemt aan de roulettetafel en je kansen bij iedere draai van het wiel zo goed mogelijk wil verspreiden, kan het een idee zijn om je inzet zo te verspreiden dat je een groot deel van de getallen op het wiel bedekt. Roulette spelen online wordt zo nog interessanter.

Wanneer je er voor kiest om je kansen te spreiden en verschillende getallen op de roulettetafel zal bedekken, moet je je wel realiseren dat hoe meer je inzet, hoe meer je ook kunt verliezen. Daarnaast zal je ook niet bij iedere draai van het wiel op winst uitkomen.

Klik hier en speel roulette online!

Hoewel het spreiden van je inzetten en daarmee zoveel mogelijk getallen bedekken geen zaligmakende strategie is, zijn er verschillende manieren om dit aan te pakken.

Zie hier enkele manieren van inzetten

Beste kansen bij Roulette

Op 35 getallen inzetten

Je zou er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om €1 in te zetten op 35 verschillende getallen op de roulettetafel. Realiseer je dat je dan in totaal €35 inzet en het nadeel dus is dat je bij iedere winst €1 wint en €35 verliest.

Om deze strategie lonend te maken heb je dus 36 winnende rondes nodig om een verloren ronde weer recht te trekken. Maar het is wel leuk om eens te proberen, je zou misschien ook met een nog lagere inzet kunnen spelen.

Kies dan een roulettetafel waarop een heel lager inzet geplaatst kan worden en voel de spanning die het met zich meebrengt.

Op 17 splits inzetten

Door in te zetten op 17 splits zorg je dat je 34 getallen op de tafel bedekt, aangezien een split een inzet is op 2 getallen. In tegenstelling tot het inzetten op 35 getallen, zoals we in het voorbeeld hierboven hebben omschreven, zet je met deze methode maar €17 in en heb je dus ingezet op een getal minder, maar een lager bedrag te verliezen.

Op 11 straten inzetten

Wanneer je er voor kiest om in te zetten op 11 van de straten op een spelletje roulette, bedek je in totaal 33 getallen. Een straat bestaat uit 3 getallen die bij elkaar horen. Dus je bijvoorbeeld in totaal €11 in om 33 getallen op de tafel te kunnen bedekken.

Beste kansen op de Roulette cilinder

Op 5 lijnen inzetten

Er is ook nog een mogelijkheid om in te zetten op 5 van de lijnen op de roulette tafel. Een lijn zijn 2 straten, dus 6 getallen. Op deze manier bedek je in een ronde 30 getallen.

Lage getallen in combinatie met het 3e dozijn

Een andere manier om 30 getallen in dit spannende spel te kunnen bedekken is door in te zetten op de lage getallen (1 t/m 18) en daarnaast ook in te zetten op het 3e dozijn. Je kunt er op deze manier natuurlijk ook voor kiezen om in te zetten op de hoge getallen (19 t/m 36) in combinatie met het 1e dozijn.

Op 4 splits en 1 kolom inzetten

Als laatste heb je ook nog de mogelijkheid om in te zetten op 1 van de 2 kolommen en daarnaast nog eens 4 splits die niet in de gekozen kolom staan. Op deze manier kan je met een kleine inzet al best ver komen.

Welke manier van spelen je ook gaat gebruiken, er zijn mogelijkheden genoeg om te zorgen dat je de speeltafel goed kunt bedekken en hierdoor extra kansen hebt op winst. Maar blijf er rekening mee houden dat het een kansspel is en blijft, waardoor je kunt winnen en verliezen.

Updated: juli 27, 2018 — 5:03 pm
Roulette spelen | Speel online roulette nu met 250 euro bonus! © 2018