Rien ne Va Plus

Als roulette liefhebber heb je vast wel eens gehoord van de term rien ne va plus. Dit wil namelijk zeggen niet meer plaatsen.

De term wordt gebruikt wanneer dat het balletje door het wiel wordt geslingerd en de snelheid verminderd. Als je goed kijkt dan zie je dat nog een paar spelers snel een inzet plaatsen. Ze maken het dan extra interessant want zij denken dan te weten waar dat het balletje terecht gaat komen.

Het is eigenlijk een Franse term dus je zou wellicht denken dat het alleen bij Frans roulette zal gebeuren. Maar de term wordt bij alle vormen van roulette gebruikt. Ook bij de Europese en Amerikaanse variant kun jij de term dus tegenkomen.

Klik en speel roulette meteen online!

Houd er rekening mee dat je geen inzet meer kunt plaatsen wanneer dat de roulette cilinder bijna stil staat. Roulette spelen online is de moeite waard en dat ervaar jij ook snel!

Waar stopt het balletje?

Sommige mensen denken dat je echt in kunt schatten waar dat het balletje tot stilstand gaat komen. Deze spelers maken dan gebruik van het burenspel, zij kiezen dan namelijk één getal en plaatsen ook een fiche op de buren van dat getal.

Waarom? Omdat zij denken dat het balletje daar ongeveer tot stilstand moet komen. Als je goed kijkt zie je dat het balletje altijd tegendraads in een rad wordt gegooid. Dit zou het dan lastig maken om na te gaan waar dat het balletje stil zou komen. Maar er zijn een paar tips.

roulette spelen

Rien ne Va Plus is een belangrijke term binnen het roulette!

Als je namelijk naar het geluid luistert dan kun je nagaan hoe snel een rad nog draait. Mocht de croupier even niet opletten dan kun je misschien nog laat inzetten voordat hij roept dat het niet meer mag.

Geluk is nodig

Je hebt hoe dan ook geluk nodig om te raden waar dat het balletje terecht gaat komen. Zo kan een balletje aan het einde een paar vreemde sprongetjes maken, dus echt precies raden waar dat het balletje terecht gaat komen is lastig.

Je zou kunnen proberen of dat jij een goede voorspelling kunt doen. De ene keer heb je misschien wat meer geluk dan de andere keer, maar waar het om gaat is dat je het spel als leuk en als spannend ervaart.

Iedere ronde is namelijk weer nieuw, je kunt een nieuwe inzet plaatsen en hebt geen idee wanneer en of je gaat winnen. Als je wint hoeveel zou het dan zijn? Dit hangt af van diverse factoren dus zorg eerst dat je meer over het spel te weten komt en probeer dan de juiste voorspelling te doen.

Nog inzetten of niet?

Op het laatste moment bij roulette toch nog een inzet plaatsen of toch maar niet? Je hebt de kans tot er wordt gezegd rien en va plus. Je hebt de kans om tot dan eens na te gaan of je nog een inzet wil plaatsen of dat je hetgeen wat je hebt geplaatst zo laat staan.

Eskimo banner

Je moet soms wel erg snel beslissen dus ga van tevoren na wat jij denkt dat het gaat worden. Kloppen jouw voorspellingen? Dan heb je geluk en kunnen er mooie geldprijzen worden uitgekeerd. Maar iedere ronde is het spannend, met een beetje geluk win je en anders heb jij de volgende ronde weer een nieuwe kans.

Laat jezelf rustig aan het spel wennen en neem de tijd om alles op je in te laten werken. Als het goed voelt kun je nog snel op het laatste moment inzetten en anders wacht je.

Updated: augustus 22, 2018 — 4:43 pm
Roulette spelen | Speel online roulette nu met 250 euro bonus! © 2018