De Beste Roulette Strategie

Als je van roulette houdt, dan ben je vast en zeker wel eens benieuwd wat een goede strategie is voor jou om te gebruiken. We leggen je graag uit welke strategieën er allemaal zijn.

Maar de vraag is echter waar ben je naar op zoek en welke strategie past bij jou? De enige manier om daar achter te komen is door zelf een gokje te wagen en de strategie eigen te maken. Er kan dan gratis gespeeld worden, zo kom jij er achter wat een strategie met je kan doen en of dat deze bij je past. E

Speel online Roulette bij Omnislots!

Er zijn meer dan tien strategieën die je kunt kiezen, dus neem echt de tijd om te ontdekken wat er bij je past. Roulette spelen online is een leuke mogelijkheid, daar kun jij nu voor kiezen. Wissel daarom op tijd af met een strategie en geniet nu van jouw spelmoment!

Afwisselen met strategie

Roulette wordt gezien als een populair kansspel en het is al meer dan 300 jaar erg geliefd onder de spelers. Het is dan ook iedere keer weer een uitdaging om te kijken of je kunt winnen. Soms wil je niet meer op je gevoel spelen en ben je toe aan wat anders. Wissel daarom af met een strategie, dit kan je echt helpen en daardoor weet je nog beter wat de kansen zijn tijdens een spel.

De Beste roulette strategie

De Beste roulette strategie


Een strategie is er om voor afwisseling te zorgen, je hebt hierbij geen garantie dat je gaat winnen, maar de kans op winst is wel groter. Zorg daarom dat jij het nu ook gaat proberen en wissel op je gevoel spelen en met strategie spelen maar eens af. Als je op zoek bent naar houvast tijdens het spel, dan is met strategie spelen een hele goede keuze.

Strategieën op een rijtje

Je hebt om te beginnen een heel bekende strategie en dat is de Martingale. Dit is dan ook de meest bekende tactiek, en daarbij speel je rood of zwart en verdubbel je als je niet wint. Het is gemakkelijk aan te leren en bij veel mensen dan ook erg geliefd.

Je hebt ook nog Reverse Martingale en dan speel je met rood of zwart en verdubbel je als je wél wint. Dit kan dus ook voor heel mooie en hoge winsten zorgen als je een beetje geluk hebt! Dan heb je nog een andere tactiek en dat is het James Bond Systeem.

Je verhoogt hierbij de winkans door je inzet te spreiden over de roulette tafel. Ook dit geeft je dus meer kansen om een mooi bedrag bij elkaar te kunnen spelen. Zorg dat je het ook eens gaat proberen en bekijkt of het jou gaat lukken om winnend roulette te spelen met deze systeem technieken.

Nog meer opties

D’Alembert is ook een bekend systeem. Daarbij speel je rood of zwart, je verhoogt de inzet na je verlies met €1. Dit kan dus wel snel oplopen, maar wanneer je hebt gewonnen heb je ook snel weer een deel van je verlies terug gewonnen. Je hebt ook nog Reverse D’Alembert en dan speel je rood of zwart en verhoog je de inzet na winst met €1. Ook dit kan weer erg hard gaan, nu maar hopen dat je veel geluk hebt en mooie prijzen kunt verdienen hierdoor!

Je hebt ook nog Fibonacci en dan is iedere inzet de som van de twee inzet waardes ervoor. Dit is even goed opletten maar als je het door hebt gaat het allemaal vanzelf. Je hebt ook nog Reverse Fibonacci en dan ga je je winst verhogen met €1, na verlies verlagen met €2. Dit kan ook snel gaan! Als laatste heb je nog La bouchere en dan kun je winnen aan de hand van je eigen “betting line”. Wissel de strategieën af en bekijk goed wat jouw kansen zijn tijdens het spelen met roulette.

Updated: maart 28, 2018 — 2:22 pm
Roulette spelen | Speel online roulette nu met 250 euro bonus! © 2018