Winnen door corruptie

In het Coral Island casino dat te vinden is in Blackpool hebben twee croupiers het wel heel erg bont gemaakt. Aan de roulettetafel hebben zij namelijk gezorgd voor oneerlijke uitslagen, waardoor een vriend er vandoor kon gaan met een bedrag van ruim 31.000 euro. Hoe zij dit gedaan hebben? De twee zeer goed getrainde croupiers hebben het roulettewiel van de speeltafel beïnvloed, waardoor de uitslagen zeer goed vooraf te voorspellen waren. Waarom ze dit deden? Alles heeft te maken in dit geval met eigen schulden. Bij het zoeken naar een andere manier om aan geld te komen kwamen ze al snel uit bij hun eigen beroep.

 

Opgepakt!

Gezien het feit dat er fraude gepleegd is zijn de twee croupiers uiteraard direct door de politie in hechtenis genomen. Hoe de zaak aan het licht kwam? Collega’s van de oplichters vertrouwden de boel niet helemaal toen zij doorkregen dat de vriend van de twee alleen maar kleine bedragen speelden en in één speelronde daardoor ineens 2900 euro op wist te strijken. De croupiers zitten vast en wachten nog op hun voorgeleiding. De verwachting is dat zij voor ruim 14 maanden de cel in zouden moeten. Met de vriend van de croupiers is het iets beter afgelopen. Hij kreeg namelijk een voorwaardelijke celstraf en moet de komende maanden aan een taakstraf voldoen.

 

Speel eerlijk, win eerlijk!

Als je dit verhaal ontdekt zie je maar dat je altijd maar beter eerlijk kunt gaan spelen. Wil je niet bedonderd worden aan een speeltafel, dan kun je uiteraard altijd eenvoudig online roulette gaan spelen. Als je speelt tegen de computer wordt er namelijk altijd softwarematig gebruik gemaakt van een Random Number Generator. Deze zorgt ervoor dat iedere uitslag geheel willekeurig tot stand komt en geen enkel nummer vooraf bepaald zal worden.

Roulette spelen | Speel online roulette nu met 250 euro bonus! © 2018