Burenspel

Het roulette burenspel
Het roulette burenspel is een extra element bij roulette. Het is helemaal niet moeilijk en eigenlijk erg gemakkelijk. Het roulette burenspel houdt niets anders in dan dat je verwacht dat de roulette bal ook in het vakje naast het getal kan komen waar je op hebt ingezet. Dus als je denkt dat de bal in het vakje vijf gaat vallen dan zet je niet alleen op de vijf in, maar ook op de twee nabijgelegen buren van het vakje vijf. Je kunt het roulette burenspel spelen met een buur, twee buren of drie buren. Je kunt het roulette burenspel zien als een specifieke strategie bij het spleen van roulette.

Een voorbeeld van het roulette burenspel

Een voorbeeld kan zijn wanneer je wilt inzetten op de vijf. Als je met een buur gaat spelen dan zet je dus in op het vakje vijf en ook op het vakje tien en vierentwintig. Speel je met twee buren het roulette burenspel dan zet je in op de vijf, de tien, het vakje vierentwintig en ook de vakken drieëntwintig en zestien. Gebruik je drie buren? Dan gelden de nummers vijf, tien, vierentwintig, drieëntwintig, zestien en de nummer acht en drieëndertig. Niet moeilijk toch?

Bij winst krijg je net als normaal uitbetaald bij het roulettespel.

Een alternatief

Natuurlijk kun je ook kiezen om op delen van de roulettetafel te gaan inzetten. Je kunt kiezen voor een serie of een combinatie van getallen. Dit maakt de kans, dat je een prijs wint een stuk groter.

Veel geluk met het spelen van het burenspel bij roulette! Een goede buur is beter dan een verre vriend! Ook bij roulette.

Roulette spelen | Speel online roulette nu met 250 euro bonus! © 2018