SOFORT

sofort bankingAls je op zoek bent naar een snelle online betaalmethode, zonder dat je je hiervoor hoeft te registreren of een e-wallet hoeft aan te maken, dan kun je overwegen dit met SOFORT te doen.

Dit is een veilige methode die gebruik maakt van je eigen Internetbankieren gegevens, maar waarmee je de betaling direct kunt uitvoeren in plaats van dat het pas later binnenkomt. Dit betekent dat je artikelen sneller in huis kunt hebben en dat je bijvoorbeeld sneller kunt gaan beginnen met online roulette spelen bij een casino.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Bij SOFORT hoef je je niet te registreren. Je selecteert het simpelweg als betalingsmogelijkheid wanneer je online wilt afrekenen of storten. Vervolgens ga je naar een beveiligd betalingsformulier, waar de gegevens van de ontvanger al automatisch zijn ingevuld.

Je selecteert je eigen bank, voert dezelfde gegevens in die je ook bij Internetbankieren gebruikt en bevestigt dit met een code. Vervolgens ontvangt de webshop de bevestiging dat de betaling is voldaan via Internetbankieren zodat ze met je bestelling bezig kunnen gaan en je bank zal de betaling kunnen gaan verwerken.

sofort

SOFORT is erg simpel in zijn gebruik…

De voor- en nadelen van SOFORT

Met dit betaalsysteem betaal je dus eigenlijk gewoon met je eigen bankrekening, alleen de betaling zal sneller verlopen. Dit kost niets extra’s, je hoeft je niet te registreren en je kunt gewoon dezelfde gegevens gebruiken die je anders met je Internetbankieren ook zou gebruiken.

Daarnaast geven een aantal webshops korting als je SOFORT gebruikt, wat natuurlijk ook een leuke bijkomstigheid is. SOFORT is dus veilig en snel en je verplicht je nergens toe. Enkele nadelen zijn dat je met SOFORT niet kunt betalen vanaf een spaarrekening, financiële rekening of effectendepot. Ook is het niet mogelijk om betalingen te herroepen, dit moet via de desbetreffende ontvanger worden gedaan.

Roulette spelen | Speel online roulette nu met 250 euro bonus! © 2018