iDeal

De meeste Nederlanders zijn welbekend met de iDeal online betaalmethode. Hiermee kun je wereldwijd online transacties uitvoeren via je eigen bank. Dat betekent dat er geen e-wallet, registratie en account aan te pas komt, maar dat je een veilige methode krijgt aangeboden waarmee geld direct van je rekening naar de begunstigde wordt overgemaakt.

Speel online roulette voor echt geld bij Eskimo!

Dit kan bij webwinkels en online casino’s, maar deze betaalmethode wordt steeds vaker gebruikt om andere soorten betalingen mee te doen, zoals een gift aan een goed doel, het opwaarderen van je beltegoed, het betalen van de energierekening en verkeersboetes.

De voordelen van iDeal

Praktisch alle Nederlandse banken zijn aangesloten bij iDeal en als je zelf een webwinkel hebt, dan is dit dus de betaalmethode van Nederland met het grootste bereik.

Ook wereldwijd wordt iDeal erkend en steeds meer aangeboden, omdat ze er een erg groot gedeelte van de Nederlandse bevolking mee tegemoet komen. Het is volledig veilig, gemakkelijk, snel en je hoeft je nergens voor te registreren of aan te melden.

En de gegevens van de ontvanger worden automatisch ingevuld, zodat je alleen je eigen details moet controleren. De betaling is vervolgens direct en je ontvangt meteen een bevestiging van je bank dat je hebt betaald.

ideal

De nadelen van iDeal

IDeal is geweldig voor mensen die in Nederland wonen, maar als je bijvoorbeeld geen internet bankieren hebt, of je wilt een buitenlandse rekening gebruiken, dan kun je hier niet mee betalen.

Daarom zijn webwinkels ook altijd verplicht een andere betalingsmethode aan te bieden naast dit betaal systeem, zoals een handmatige overschrijving, zodat ook het kleine percentage mensen die buiten de boot vallen bij webwinkels kunnen betalen. Daarnaast is een iDeal betaling niet terug te draaien. Dit zou je dan direct met de desbetreffende webwinkel moeten regelen.

Roulette spelen | Speel online roulette nu met 250 euro bonus! © 2018